Open Lines Disappear W10 SA3-v1.158

Report any issues with Essentials here.
Please be specific about Mac or Windows and which OS version you have.
Post Reply
bjpcorp
Posts: 1
Joined: Mon Jan 01, 2018 4:48 am

Open Lines Disappear W10 SA3-v1.158

Post by bjpcorp » Mon Jan 01, 2018 5:13 am

I'm running StitchArtist-3 v1.158 on Windows v10.0.16299, when I draw an open line and then close the tool, my line disappears. I have figured a way around this by adding a run to the line then clicking undo when it disappears. I've watched videos on the Embrilliance YouTube channel that don't have this bug.

Does anyone else have this problem?

Eloheri
Posts: 2
Joined: Fri Dec 04, 2015 9:53 am

Re: Open Lines Disappear W10 SA3-v1.158

Post by Eloheri » Mon Aug 06, 2018 9:26 pm

Im having the same problem
it has become so annoyed
Does anyone has come with a solution?

jjsother
Posts: 2
Joined: Sat Oct 24, 2015 11:52 am

Re: Open Lines Disappear W10 SA3-v1.158

Post by jjsother » Fri Sep 14, 2018 10:07 pm

I am having the same problems. It started about 2 weeks ago. Software said it is up to date. Any true solutions other than "a way around it"?

jjsother
Posts: 2
Joined: Sat Oct 24, 2015 11:52 am

Re: Open Lines Disappear W10 SA3-v1.158

Post by jjsother » Sat Sep 15, 2018 10:21 am

I found my problem. I was thinking Lisa had said something about this! I recently purchased SA3, not totally familiar with it. On my control, I have a button that delays stitch generation. Hope that helps y'all. I'm glad mine was just a new button! :)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest